Mindful-movement

Mindfulness-Movement-Meditation

Mindful Movements undervisning

Jeg underviser også i Mindful Movements

Dette er et herligt mix af: Mindfulness, Yin Yoga, Pilates og Yoga Nidra- Sat sammen med omsorg for detaljerner i alle 3 praksis. En elegant kombination af skånsom kropsstyrkende bevægelse og beroligende Yin smidighedsøvelser.

Undervisningen vil vare 90 min.

I undervisningen ligges speciel fokus på det mindfulde aspekt ved disse praksis, netop at være fuldt ud tilstede med vores krop og åndedræt i alle Movements.

Du guides igennem disse øvelser på en imødekommende og omsorgsfuld måde, så du kan gå fra undervisningen med en oplevelse af både indre ro og en forbedret kontakt med hele kroppen.

Al undervisning afsluttes med Yoga Nidra, som egentlig betyder "yogisk søvn"- Dette er en meget dybdegående guidet kropsscanningsteknik, hvor du vil opleve en dyb afspændende tilstand, en dyb kontakt med dit åndedræt og ofte en dyb meditativ tilstand.

I undervisningen arbejder vi både med den stille, kølende og indadvendte Yin energi og den mere aktive, varmende Yang energi. Du vil derfor blive mere bevidst om de 2 energier og om hvordan du kan afbalancere disse energier i din dagligdag og opnå større balance.

Mindful Movements er ren terapi for både krop og sjæl.

Mindful Movements kan hjælpe dig til:

- At få en bedre kontakt til din krop, igennem omsorgsfuld og opmærksom bevægelse.

 - Opleve en dyb indre ro og en større bevidsthed i dit åndedræt.

 - Muligheden for at stilne sindet og være mere tilstede i nuèt.

Dette er vejen til at arbejde med kontakten til din indre "Healer", som er tilstede i os alle. - Din indre healer ved hvad der er bedst for dig og hvad du har behov for, for at føle sundhed og balance i din hverdag.

Har du et specielt ønske Mindful Movements, så kontakt mig gerne. Jeg kommer gerne ud og underviser privat eller som workshops.